Csak az általunk visszaigazolt megrendelés érvényes!!

   1. Szállítási feltételek: A szállítási határidőt, amely maximum 72 óra, feltüntetjük a visszaigazoló e-mailben. A szállítás futárszolgálaton keresztül történik. A futárszolgálaton munkatársa első alkalommal munkaidőben kézbesíti a küldeményt. Amennyiben a küldemény átadása a Megrendelő hibájából 15 percnél hosszabb várakozási idő elteltével nem valósul meg, a futárszolgálaton ügyfélszolgálata újabb időpontot egyeztet a Megrendelővel, a sikeres kézbesítés érdekében. A küldemény árvételét a Megrendelő szállítólevél aláírásával igazolja, melyet a futárszolgálat 2 évig őriz meg. A szállítás közben keletkezett sérülésekért a Szállító felel, a sérülten érkezett terméket kicseréljük. Az átvételkor a látható sérüléseket azonnal jelezni kell a Szállítónak. A sérülésről a szállító jelenlétében jegyzőkönyvet kell felvenni vagy az átvétel igazolását szolgáló bizonylaton azt fel kell tüntetni a Szállító aláírásával együtt.

   2. Fizetési módok A számla az áruval együtt érkezik. Fizetési lehetőség: Szállításkor utánvétel. Szállítási díjak : A szállítás költsége 35000 Ft megrendelés alatt 1500 Ft a Megrendelőt terheli. 35.000 Ft megrendelés felett a szállítás DÍJTALAN!!! 50.000 Ft feletti vásárlás esetén 10% árengedmény + díjtalan házhozszállítás!!! 90.000 Ft feletti vásárlás esetén 15% árengedmény + díjtalan házhozszállítás A visszaigazolással együtt a megrendelést a VYGO BT. elfogadja és az ellenértékére igényt tart. Visszáruzás esetén a termék árát a VYGO Bt. banki úton utalja.
 

   3.Garancia, szavatosság: A VYGO Bt.. a termékcsoportoktól függően, a hatályos jogszabályoknak megfelelő (Polgári Törvénykönyv, és a 117/1991.(IX.10.) Kormány rendelet) szavatossági időt és jótállást vállal. Amennyiben a termék hibás, annak kicseréléséről a VYGO Bt.. gondoskodik. Ha a termék hibája egyértelműen megállapítható, úgy a cserét azonnal elvégezzük és a garancia igényt, utólag érvényesítjük Beszállítónk felé, de amennyiben nem egyértelmű a hiba, a terméket csak a Beszállítónk jóváhagyása után tudjuk kicserélni. Amennyiben a termékről a csomag felbontása után derül ki, hogy hibás és a hiba bizonyítottan az áru átvételét megelőzően keletkezett, vagy nem megfelelő méretű, az adott termékre a VYGO BT. 8 (nyolc) napos cserelehetőséget biztosít. Hibás termék esetén a VYGO Bt.-t, méret-csere esetén a Megrendelőt terhelik az áru visszaszállításával kapcsolatban felmerült költségek. A VYGO Bt. a hatályos fogyasztóvédelmi jogszabályoknak megfelelően kizárólag abban az esetben köteles a vételárat a Megrendelő részére visszafizetni, ha a terméket nem tudja a Megrendelő számára megfelelő termékre kicserélni. Amennyiben a termékről a csomag felbontása után derül ki, hogy hibás és a hiba bizonyítottan az áru átvételét megelőzően keletkezett, vagy nem megfelelő méretű, az adott termékre a VYGO BT. 8 (nyolc) napos cserelehetőséget biztosít. Hibás termék esetén a VYGO Bt.-t, méret-csere esetén a Megrendelőt terhelik az áru visszaszállításával kapcsolatban felmerült költségek. A VYGO Bt. a hatályos fogyasztóvédelmi jogszabályoknak megfelelően kizárólag abban az esetben köteles a vételárat a Megrendelő részére visszafizetni, ha a terméket nem tudja a Megrendelő számára megfelelő termékre kicserélni.

Vissza a megrendeléshez